fermacell® i James Hardie – snažni partneri za svaku primjenu

Bez obzira na to tražite li ploče za vanjske zidove za završnu obradu zidova, proizvode za viseće ventilirane fasade, viseće stropove ili dugotrajne fasadne obloge koje se jednostavno održavaju i trajno izgledaju lijepo, robna marka fermacell® i tvrtka James Hardie nude optimalno rješenje za svaku primjenu. Otkrijte raznolikost proizvoda tvrtke James Hardie i pronađite savršeno rješenje za svoj projekt.

Ploča fermacell® Powerpanel za vaše fasade


Ploča fermacell® Powerpanel HD – Rješenje za vanjski zid

Za završnu obradu vanjskih zidova u konstrukciji s drvenim okvirima, vanjske zidne ploče ispunjavaju funkciju nosivosti i podupiranja. Također se mogu upotrijebiti izravno kao ploče za nanos žbuke te zbog svojih dobrih protupožarnih svojstava za gradnju uz granicu zemljišta

Dodavanjem granula ekspandirane gline ili reciklirane staklene pjene postiže se niska težina koja je praktična pri obradi. Ipak, ploče fermacell® Powerpanel HD odlikuju se visokom čvrstoćom pri stlačivanju i čvrstoćom savijanja, što je osigurano ojačanjem alkalno otpornim staklenim vlaknima odobrenim od strane građevinskog nadzora.

Kako bi se spriječilo kapilarno upijanje vlage i u isto vrijeme održala propusnost vodene pare, površinski sloj ploče fermacell® Powerpanel HD ima integralno hidrofobni površinski sloj.

NA PROIZVOD


Ploča fermacell® Powerpanel H2O – Za dodatna fasadna rješenja

Ploča fermacell® Powerpanel H2O naša je cementno vezana konstrukcijska ploča od laganog betona sa sendvič strukturom i gornjim slojem armature od staklene mreže otporne na alkalije s obje strane. Nudi vam mnoge prednosti za zidne i stropne konstrukcije koje su izložene velikom opterećenju vlagom.

Rješenje za cementno vezane fasade također je idealno za upotrebu kod visećih ventiliranih fasada i  visećih stropova. Budući da se pri rezanju i lomljenju ploča ne oslobađa prašina štetna za zdravlje, nisu potrebne ni posebne sigurnosne mjere.

Površina cementno sive ploče fermacell® Powerpanel H2O sastoji se od glatke betonske površine sa žigom na vidljivoj strani, stražnja strana blago je valovita odn. lagano brušena zbog kalibracije.


NA PROIZVOD

Fasadne obloge tvrtke James Hardie

Uz proizvode fermacell® za vanjske zidove i  ventilirane fasade, tvrtka James Hardie vam nudi i trajno lijepe fasadne obloge od cementa ojačanog vlaknima. 

Osim dugotrajnog izgleda koji nikada ne blijedi, fasadna rješenja tvrtke James Hardie prednjače svojom malom težinom, jednostavnom montažom, jednostavnim rukovanjem i prihvatljivošću za okoliš. 

NA FASADNE OBLOGE

Potvrđena održivost u javnoj gradnji

Uz naše gips vlaknaste ploče fermacell®, i naši proizvodi James Hardie sada imaju ekološki certifikat: Robne marke Hardie® Plank i Hardie® Panel ispunjavaju najviše zahtjeve certifikata eco-bau i Minergie-Eco u pogledu ekoloških i zdravstvenih zahtjeva. Stoga obje fasadne obloge dobivaju ocjenu eco-1.


 

 

Skupa smo jači

Pogledajte koliko su uvjerljiva fasadna rješenja fermacell® i James Hardie.

Fasadna obloga od Hardie® Panel – Videozapis o montaži

Fasadna obloga od Hardie® Plank – Videozapis o montaži

Ploča fermacell® Powerpanel H2O – Vanjska obrada viseće ventilirane fasade

Vanjski zidovi sa Fermacell Powerpanel HD i GV pločama

Proizvodi i usluge fermacell®

×