Portret poduzeća Fermacell GmbH

Rješenja po mjeri i uvjerljivi servis osiguravaju napredak tvrtke fermacell diljem Europe.

fermacell – napredna rješenja u izgradnji

Wegweiser

Fermacell GmbH proizvodi i prodaje kompletnu ponudu fermacell proizvoda. 

Razvojem fermacell gipsvlaknaste ploče početkom sedamdesetih godina postavili smo kamen temeljac našeg uspjeha. Budući da smo imali tehnički know-how, stalno smo dopunjavali svoju ponudu. Danas profesionalcima i majstorima nudimo kompletne sustave za sva područja unutarnje suhe gradnje – za stropove, zidove i podove. Naše gipsvlakanste ploče jednostavno se obrađuju i prikladne su za primjenu od podruma do krova, za postojeće zgrade i za novogradnju, od djelomičnog rješenja pa do izgradnje cijelog objekta. Pri tome male specifične težine ploča omogućavaju jednostavno rukovanje. Velika preciznost u mjerama, međusobno usklađeni materijali ploča i pribor koji se može dobiti na jednom mjestu olakšavaju montažu.

Ponuda je dopunjena pločama Powerpanel HD za konstrukciju vanjskih zidova. Ploča za zaštitu od požara i zaštitu od buke jamči statičke funkcije te prije svega zaštitu od vremenskih utjecaja kod građenja u drvetu. Na taj način Vam već za vrijeme faze izgradnje nudimo građevni element koji je zaštićen od atmosferskih utjecaja.

S fermacell gipsvlaknastim pločama, kao i fermacell estrih-elementima na raspolaganju su Vam sustavi za kvalitetnu unutarnju suhu gradnju zidova, stropova i podova. Paleta klasičnih proizvoda proširena je pločama s cementnim vezivom fermacell Powerpanel za vlažne prostore. Najnoviji proizvod je fermacell greenline – ploča za suhu gradnju koja preuzima i apsorbira štetne tvari iz zraka u prostoriji.

Eco Institut iz Kölna certificira naše proizvode putem laboratorijskog ispitivanja emisija i tvari koje su štetne za zdravlje.

fermacell proizvodi za suhu unutarnju gradnju prodaju se u cijeloj Europi. U svojim prodajnim uredima rado ćemo Vam dati savjete u vezi sa svim pitanjima s područja suhe unutarnje gradnje.

Fermacell GmbH je prema Luksemburškoj deklaraciji priznata kao tvrtka u Europskoj uniji koja doprinosi unaprjeđivanju zdravlja.

fermacell AESTUVER – protupožarna zaštita sa sustavom

Aestuver

fermacell AESTUVER je jedna od vodećih marki na području građevinske protupožarne zaštite te nudi široku paletu proizvoda za izolacije, protupožarne premaze i protupožarne fuge.

fermacell AESTUVER